GDPR | MARKETINGCAPACITY.DK

1. GENERELT

I det følgende vil du kunne læse om marketingcapacity.dk Aps’s persondatapolitik, og nøgleprincipper for overholdelse af GDPR og øvrig dansk lovgivning på persondata-området.

Som et af landets førende specialistvikarbureauer med fokus på formidling af eksperter inden for marketing og kommunikation værdsætter vi dit privatliv og tager beskyttelsen af dine personoplysninger meget seriøst.

Af denne grund er det væsentligt for os, at du forstår, hvordan vi håndterer og behandler dine personoplysninger.

Denne databeskyttelsespolitik vedrører den behandling af personoplysninger, der sker, når vi indsamler oplysninger om dig, samt når du og vores kunder benytter vores service, tjenester og platform, herunder marketingcapacity.dk

Databeskyttelsespolitikken forklarer, hvilke personoplysninger vi indsamler om dig, hvorfor de indsamles samt hvordan oplysningerne behandles.

Databeskyttelsespolitikken forklarer endvidere dine rettigheder i forhold til dine personoplysninger, og hvordan du kan udøve disse rettigheder.

2. JURIDISK ANSVARLIGE PART

MarketingCapacity.dk Aps afgør til hvilket formål dine personoplysninger indsamles og behandles, og MarketingCapacity.dk Aps er derfor ”dataansvarlig” som defineret i persondatalovgivningen. MarketingCapacity.dk Aps er juridisk ansvarlig for at sikre, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med denne databeskyttelsespolitik, herunder vores nøgleprincipper samt gældende lov.

MarketingCapacity.dk Aps
Lyngby Hovedgade 10C
2700 Kgs. Lyngby
cvR 38046837

3. PERSONOPLYSNINGER

3.1 Ved besøg på MarketingCapacity.dk

Når du som person eller ansat i en virksomhed besøger og benytter Marketingcapacity.dk indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af marktingcapacity.dk, f.eks.:

  • IP-adressen fra din enhed, såsom din pc, tablet eller smartphone.
  • Oplysninger om din telefon eller enhedsmodel og indstillinger
  • Netværksoplysninger.
  • Detaljer om hvornår, hvor og hvordan du brugte tjenesten.
  • Login-oplysninger.
  • Browsertype og -versioner.
  • Browser plug-in-typer og -versioner.
  • Operativsystemer og platforme.
  • Oplysninger omkring dit besøg, herunder hvilke hjemmesider der førte dig til vores hjemmeside, de undersider, som du besøger på vores hjemmeside, samt hjemmesider du besøger fra vores hjemmeside.
  • Oplysninger omkring tjenester og produkter du har set på eller søgt efter på vores hjemmeside.
  • Eventuelle fejl ved downloading.
  • Længden af besøg på bestemte sider, og hvordan du interagerede med disse sider.

Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan forbedre hjemmesiden samt vise dig relevant indhold.

Formålet er at forbedre brugeroplevelsen og funktionaliteter på marketingcapacity.dk samt i visse tilfælde målrette vores henvendelser og markedsføring (f.eks. stillinger/projekt-forløb) til dig.

3.2 Ved Login på MarketingCapacity.dk

Når du som kandidat/freelancer opretter en profil på MarketingCapacity.dk er det med det formål at kunne præsentere dig i anonymiseret form baseret på erfaring og kompetencer til interesserede virksomheder ved direkte forespørgsler eller via vores virksomhedsadgang, hvor virksomheden på baggrund af en række selekterede kriterier som Stillingstype, Projektkompetencer, Platformskompetencer, vil blive præsenteret for dygtige og egnede kandidater/freelancere, som matcher kriterierne.

MarketingCapacity.dk Aps vil ikke have eller gemme data på hvilke virksomheder, der er blevet præsenteret for hvilke kandidater (i anonymiseret form).

Først når en virksomhed har underskrevet en samarbejds- og fortrolighedsaftale med marketingcapacity.dk aps vil virksomheden blive præsenteret for en ikke anonym version af en kandidats profil, herunder kompetenceprofil og/eller CV. Denne kontakt og databehandling vil MarketingCapacity Aps registrere og gemme på sikrede laptops samt på vores sikrede netværk.

Udvekslingen af denne form for data med vores kunder eller potentielle kunde vil ske via vores marketingcapacity.dk platform og associerede e-mails som hostes af Wannafind A/S, som overholder dansk persondatalovgivning og benytter nogle af branchens bedste og sikreste hosting-faciliteter beliggende i Danmark. Læs mere om Wannafind A/S og deres sikkerhedspolitik her (https://www.wannafind.dk/compliance/).

4. HVEM VIDEREGIVER VI PERSONOPLYSNINGER TIL

Personoplysninger genereret eller afgivet via Marketingcapacity.dk vil kun blive videregivet til:

  • Af MarketingCapacity.dk Aps ansatte for eksempelvis at forbedre brugeroplevelsen af platformen eller forbedre mulighederne for at skaffe kandidaten et job
  • Kunder og potentielle kunder på baggrund af forespørgsler, hvor persondata vil blive videregivet i enten anonymiseret form eller vist / fremsendt som mere transparent kompetenceprofil eller CV, jf. ovenfor under pkt. 3
  • Forretningspartnere med henblik på at forbedre brugeroplevelsen af marketingcapacity.dk
  • Samarbejdspartnere, der behandler oplysninger på vores vegne, vi benytter samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af hjemmesiden, udsendelse af nyhedsbreve og målrettet markedsføring
    • Samarbejdspartnere er databehandlere og under vores vejledning behandler de data, som Marketingcapacity.dk Aps er dataansvarlige for. Databehandlerne må ikke anvende oplystnigner til andet formål end opfyldelsen af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om dette. Vi har indgået databehandler aftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne
  • For at kunne forbedre vores hjemmeside fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i aggregeret form til f.eks. at se hvilke sider og browsere vores brugere anvender mest
  • dk Aps anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i denne forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører arbejde eller services for dem. Privatvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på marketingcapacity.dk og fremgår af http://www.google.com/privacy.html
  • dk Aps anvender Facebook Pixel til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Facebook. Facebook kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver eller services for Facebook. Privatlivsvilkårene for Facebook accepteres ved besøg på MarketingCapacity.dk og fremgår af Facebooks GDRP politik: https://www.facebook.com/business/gdpr endvidere findes Facebooks tjenestevilkår her: https://www.facebook.com/legal/terms/update
  • dk Aps benytter Mailchimp til håndtering af vores nyhedsmails, hvorfor navn(e), og e-mailadresser videregives til Mailchimp til udsendelse af nyhedsmail(s) med relevant indhold til vores interessenter. Ved at tilmelde sig MarketingCapacity.dk nyhedsmail accepterer man Mailchimps privatlivsvikår som fremgår af https://mailchimp.com/legal/privacy/. Desuden overholder og certificeres Mailchimp også iht. Privacy Shield Framework mellem EU/US samt Swiss Safe Harbour hvilket fremgår her: https://kb.mailchimp.com/accounts/management/about-mailchimp-the-eu-swiss-privacy-shield-and-the-gdpr
  • dk Aps benytter også Twitter, hvorfor kunder og kandidater, der interagerer med vores Twitter-profil vil acceptere Twitters anvendelse og behandling af data i henhold til deres persondatapolitik, som fremgår her: https://gdpr.twitter.com/en.html. Vi vil anvende Twitter Analytics til dataanalyse og bearbejdning for bedre at målrette vores initiativer på Twitter, jf. https://analytics.twitter.com/about
  • Vi videregiver desuden kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for MarketingCapacity.dk
  • Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver vi ikke data om den enkelte eller brugers anvendelse af tjenesterne på MarketingCapacity.dk

5. POLITIK FOR BRUG OG ANVENDELSE AF COOKIES

På MarketingCapacity.dk bruger vi cookies til at understøtte vores funktionaliteter (og ikke til banner-reklamer og lignende markedsføringstiltag på vores hjemmeside), herunder login, så vi kan huske dine præferencer og analysere din adfærd og præferencer. Vores hjemmesider bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse, når du besøger vores websites, og til at indsamle oplysninger om dine brugermønstre og interesser.

Cookies anvendes af stort set alle websites for at optimere fremvisninger ift. brugeren. Det kan i nogle tilfælde være den eneste måde at få et website til at fungere optimalt. En cookie er en tekstfil, der indeholder små mængder information, som et websted kan sende til din browser, og som efterfølgende kan gemmes på din computer, tablet eller mobil som et anonymt tag, der identificerer din enhed, men ikke dig.

Du kan indstille din browser til at underrette dig, før du modtager en cookie, hvilket giver dig chancen for at beslutte, om du vil acceptere den. Du kan også indstille din browser til at deaktivere cookies. Hvis du gør dette, fungerer nogle af vores hjemmesider muligvis ikke korrekt. Vi bruger også cookies og lignende teknologier til analyse og eksponering af virksomhedernes job-opslag så de matcher dine kompetencer og ønsker.

For de fleste typer af cookies, herunder dem vi bruger, har du ret til at fortælle os, at du ikke vil have, at vi anvender dem, når du besøger vores hjemmesider. Hvis du fravælger cookies, som vi bruger til analyse og eventuelt i fremtiden reklameformål, stopper vi med at bruge cookies, men du skal være opmærksom på, at dette ikke betyder, at du f.eks. ikke vil se job-annoncer, når du besøger vores websites eller modtage e-mail notifikationer om nye stillinger/projekter. Eksempelvis betyder det, at de job-annoncer, du vil se, ikke vil være skræddersyet til dine interesser.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer eller mobil. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + alt + f5

Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

  • Internet Explorer
  • Mozilla Firefox
  • Google Chrome
  • Opera
  • Safari
  • Flash cookies (gælder alle browser)
  • iPhone, iPad og andet fra Apple
  • Android telefoner
  • Telefoner med Windows 7

Reglerne for danske hjemmesiders brug af cookies er lagt fast i et EU-direktiv, der fastslår, at brugere af hjemmesider i EU skal gøres opmærksom på hjemmesidens brug af cookies. Du kan læse mere på Erhvervsstyrelsen.dk om cookies og det juridiske grundlag. Det findes her: https://erhvervsstyrelsen.dk/cookie-loven

Hvis du vil vide mere om cookies, kan du læse mere på www.aboutcookies.org

6. BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “senest opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

7. ADGANG TIL OPLYSNINGER

Du kan altid framelde dig nyhedsbreve via links i vores nyhedsbreve og det vil resultere i at dine data vil blive slettet.

Du kan få oplyst, hvilke person-oplysninger vi har registreret om dig, hvilket du til enhver tid vil kunne modificere eller slette via din kandidata/freelance profil jf. https://www.marketingcapacity.dk/opret-profil/

Såfremt du ønsker en kopi af dine oplysninger fremsendt digitalt kontakt os da venligst via carsten@marketingcapacity.dk.

Hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål til vores persondatapolitik bedes du kontakte Carsten Bjerregaard Andersen på 29930790 eller på mail carsten@marketingcapacity.dk. Alternativt til Leif Anthony Worm på 93609322 eller på mail leif@marketingcapacity.dk

Opdateret Lyngby 24. maj 2018